Bffs College Dorm

In BFF College, deel je een kamer met je beste vrienden. Tenminste, je denkt dat ze je beste vriendinnen zijn. Deze meisjes zijn toevallig ook je klasgenoten, wat betekent dat je veel tijd samen zult doorbrengen. Maar je moet ook een kamer delen, dus hoe ga je met je kamergenoten om? Je kunt beginnen met jezelf voor te stellen aan je kamergenoten. Stel jezelf voor aan de anderen in je studentenhuis door hun missies te voltooien. Als je de Persoonlijke Missie voor een kamergenoot hebt voltooid, zou je hun naam moeten zien verschijnen in de lijst van de slaapzaal. Voltooi die persoonlijke missie en je ontvangt een bonusvoorwerp om te delen met de anderen in je slaapzaal.
1. Functies

De graphics in BFF College zijn erg aantrekkelijk. Je kunt je kamergenoten in de slaapzaal zien, zodat je weet hoe ze eruit zien. De personagemodellen zijn zeer gedetailleerd en zien er zeer realistisch uit. Niet alleen de personages zijn fantastisch, ook het spel zelf ziet er geweldig uit. De kleuren zijn levendig en de graphics zijn erg helder, waardoor dit spel een lust voor het oog is.
2. Spelverloop
De meisjes in BFF College zijn niet alleen personages die je speelt in een videogame. Ze zijn ook je studievriendinnen! Je kunt met ze communiceren door hun missies te voltooien en ze cadeautjes te sturen via de post. Daarnaast kun je ook hun verzoeken voor speciale voorwerpen uit je studentenkamer accepteren, zoals een laptop of een telefoonoplader. Deze dingen zullen je leven makkelijker maken zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken als je op de universiteit zit. Bezoek de slaapzaal van een vriendin, zelfs als er niets voor haar te doen is! Als je geen vrienden op bezoek hebt, kun je cadeaus ontvangen via de Dorm Room List. Cadeaus kunnen worden gedeeld met andere vrienden door de optie "Deel Cadeau" te selecteren in de Dorm Room List.

Bff College is een leuk spel waarin je een studentenleven kunt leiden met je beste vrienden. Je zult altijd plezier hebben in BFF College, of je nu studeert of rondhangt. Het belangrijkste doel van dit spel is om online vrienden te maken met je college klasgenoten. Je kunt ook met ze communiceren via Facebook Messenger of via de chatfunctie in het spel op de app zelf.