Princess Housewarming Party

Het is je laatste kans om een housewarming party te geven voor de prinses. Begin met het uitnodigen van vrienden en speel vervolgens een kaart- of bordspel. Laat daarna je creativiteit de vrije loop en versier het feest; alle gasten zullen versteld staan van hoe geweldig het eruit ziet.

The Princess Housewarming Party is een gratis online spel dat wordt aangeboden door JustGames.com. Je kunt het spel in je webbrowser spelen zonder plug-ins te downloaden.

Princess Housewarming Party is een gloednieuw online gezelschapsspel met de schattige prinses en haar trouwe vrienden. In het spel nodigt de prinses je uit op haar housewarming party in haar nieuwe kasteel. Het is tijd om te vieren, maar de prinses heeft nog een laatste verrassing. Je moet haar helpen het huis te versieren en een groots feest te geven.

Prinses Housewarming Party gameplay
In Princess Housewarming Party speel je een van de vele gasten die door de prinses zijn uitgenodigd. Het doel van het spel is om haar te helpen haar kasteel te versieren voor haar gastfeest. Praat met en vraag verschillende gasten, zoals tuinmannen, kunstenaars en goede vrienden.

Elk personage dat je uitnodigt zal je vertellen wat voor diensten ze aanbieden. Als je eenmaal weet wie je kan helpen versieren, kun je hun diensten gebruiken om je feest te versieren. Soms krijg je zelfs een speciaal cadeau.

Gebruik de pijltjestoetsen op je toetsenbord om verschillende personages en uit te voeren activiteiten te kiezen. Je hebt genoeg tijd, versieringen en vrienden nodig om een feest te geven dat bij de prinses past.

Nieuwe personages en versieringsevenementen
Terwijl je versieringen maakt en je vrienden uitnodigt, kun je ook nieuwe versieringen en nieuwe spelers vinden. Je kunt zelfs andere personages in het spel ontmoeten die je vrienden zullen worden! Je kunt ze ook uitnodigen om een van je gasten voor het feest te worden.

Het feest gaat door zolang er gasten in het kasteel zijn, maar als je alle verdiepingen van het hof hebt uitgespeeld, is het tijd voor een ander housewarmingfeest. Je kunt je vrienden opnieuw uitnodigen of terugkeren naar eerdere feesten om ze verder te versieren.