Butterfly Shimai

In Butterfly Shimai speel je als een vlinder die de twee zusjes moet vinden die verdwaald zijn in een bos. Je zult door veel verschillende gebieden moeten gaan en tegen veel vijanden vechten die in de weg staan om alle drie de vlinders weer bij elkaar te krijgen, zodat ze terug naar huis kunnen. Dit is een RPG spel voor android of iOS dat aan populariteit heeft gewonnen in de Apple Store van Japan en op de 4e plaats staat van meest populaire gratis app op 26 en 27 mei van 2019.

Nadat het spel begint, kun je naar de x5e moeilijkheidsgraad gaan. Er zijn in totaal 47 levels en verschillende baasgevechten. Als je een stadium bereikt en alle vlinders weer bij elkaar krijgt, vindt er een speciale gebeurtenis plaats, zoals een optie om tegen de eindbaas te vechten of extra voorwerpen te krijgen.

Het spel heeft 60 eindes en vijf verschillende eindes voor elk stadium. Er zijn ook vier verschillende eindes, afhankelijk van of de speler alle drie de vlinders heeft gehaald, of hij één vlinder heeft teruggebracht naar zijn huis, enz.
Meer spellen als Butterfly Shimai