Daily Solitaire

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, is solitaire niet echt één bepaald videospel ... het is in feite een hele categorie van verschillende spellen. solitaire is in feite elk soort kaartvideospel dat u zelf gebruikt. Het spel genaamd "Solitaire" dat Microsoft met Windows meelevert, is in feite een soort solitaire-videospelletje, Klondike genaamd.

Er zijn echter ook honderden andere solitaire-spelletjes. Een andere favoriet is Freecell, dat Microsoft ook levert. Andere belangrijke solitaire spellen zijn Crawler, Pyramid en Tri Peaks.

Elk solitaire videospel heeft verschillende regels, verschillende manieren om te winnen en ook verschillende stijlen.

Sommige solitaire videospellen, zoals Klondike, geven je aan het begin niet alle kaarten. Een mix van geluk en vaardigheid is nodig om het videospel te winnen.

Bij andere videospellen, zoals Freecell, zijn alle kaarten zichtbaar, het beste vanaf het begin van het videospel. Dit suggereert dat het spel absoluut onder controle van de klant is ... er is geen geluk aan verbonden, en ook als het individu punten diep genoeg kan aannemen, daarna is de kans groot dat hij wint. (Van de 32.000 koopjes die beschikbaar zijn in Microsofts Freecell, is er slechts één, offer nummer 11982, onoplosbaar).

Sommige spellen zijn echt moeilijk te winnen, en vereisen ook veel echter. 4 Fit crawler is slechts één van deze moeilijke videospelletjes, en het beëindigen van een spel vergt normaal minstens een half uur van stevig nadenken. Andere spellen zijn vrij eenvoudig (zoals de meeste Freecell spellen), of vereisen niet veel (of geen) denkwerk, zoals Clock.

Sommige spellen hebben een onderscheidende en aantrekkelijke kaart lay-out. Pyramid heeft alle kaarten in een grote piramidevorm, en de speler moet kaarten uit de onderste lagen verwijderen tot ze kunnen komen. La Belle Lucie begint het spel met 18 waaiers, die zowel groter als kleiner worden naarmate het spel vordert. (La Belle Lucie ziet er bijzonder opvallend uit op een solitaire videospel dat gedraaide kaarten ondersteunt).

Sommige solitaire spellen werden consequent gespeeld door belangrijke historische figuren. George Washington en Napoleon speelden Napoleon op het eiland Elba, waarbij de verzekering beweerde dat het hen hielp om in tijden van stress te kunnen denken.

Alle patience-videospellen helpen je om te geloven, en verbeteren je concentratie en ook je geheugen - en toch zijn ze nog steeds ontspannend en leuk ... Een veel betere manier om te ontspannen dan tv-kijken!

Of je nu bent of in welke gemoedstoestand je je ook bevindt, er is een soort solitairevideospelletje dat je leuk zult vinden om nu te spelen. Ik moedig je aan om een solitaire-videospelletje te proberen en zelf te ontdekken hoeveel plezier er te beleven valt in het solitaire-universum.