Candy Crush

Candy Crush is een geweldige stressverlichter en tijdverdrijver die mensen onderweg kunnen spelen op hun telefoon, tablet of computer. Sommige mensen vinden het leuk en houden ervan, terwijl anderen het eentonig en saai vinden.

Het spel is makkelijk te spelen maar ook uitdagend, afhankelijk van het level en de missie. De belangrijkste missie is om alle snoepjes van het bord te verwijderen voordat je naar het volgende level gaat. Dit doen de spelers door ten minste drie snoepjes van dezelfde kleur verticaal of horizontaal te combineren. Ze kunnen ook twee aangrenzende snoepjes verwisselen.

Als er drie of meer blauwe snoepjes zijn, verdwijnen ze en laten ze andere verdwijnen. Als er ten minste twee rode snoepjes zijn, worden ze blauw, en kunnen ze ze combineren met andere blauwe snoepjes.

Elk level heeft een beperkt aantal zetten die spelers kunnen gebruiken om het doel te bereiken. Om de missie sneller en makkelijker te voltooien, zijn er speciale snoepjes waar spelers voor moeten oppassen, zoals snoepspinnen en bommen.

Wanneer ze worden gecombineerd met andere snoepjes, laten ze meer snoepjes verdwijnen dan wanneer ze met gewone snoepjes worden gecombineerd.

Hoe te spelen

Veel mensen spelen het spel met de mentaliteit dat het makkelijk is. Hoewel dat waar is, is het ook uitdagend, en sommige spelers spelen al hun zetten en levens weg voordat ze een level hebben uitgespeeld. Om ervoor te zorgen dat spelers alle levels winnen, moeten ze een spelplan hebben.

Het eerste wat je moet doen is een nieuw spel beginnen door op de knop te klikken en `nieuw spel` te selecteren in het menu. Dit brengt de speler in een spelscherm waar hij het aantal zetten en de moeilijkheidsgraad kan kiezen.

Als een speler een level heeft uitgespeeld, kan hij klikken op de `Score` knop in de linkerbovenhoek om zijn score te bekijken. Ze kunnen ook klikken op `levels` in het uitklapmenu om hun voortgang te controleren.

Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden voor elk level. Als een speler vastzit in een level, kan hij de moeilijkheidsgraad veranderen via de `levels` knop.

Controls

Spelers moeten klikken op de `play` knop in de linkerbovenhoek van het scherm om het spel te starten. Door een keer op de spatiebalk te drukken kunnen ze snoepjes matchen, terwijl twee keer klikken het mogelijk maakt om aangrenzende snoepjes te vegen.

Drie keer op de spatiebalk drukken laat alle snoepjes verdwijnen, en vier keer klikken laat speciale snoepjes verschijnen na het matchen van ten minste drie speciale snoepjes.Mensen kunnen candy crush gratis spelen op hun browsers zonder enige download.
Meer spellen als Candy Crush