Wordmeister

Waldmeister is een woordspel waarbij het doel is om zoveel mogelijk woorden te maken van een gegeven letter. Hoe meer letters je gebruikt, hoe beter je score zal zijn! Waldmeister biedt drie verschillende speltypen:

Snelheidsmodus: Je hebt 30 seconden om zo veel mogelijk woorden te maken die beginnen met de gegeven letter. Je hoogst scorende woord telt voor 100 punten, en elke extra letter in je woord is goed voor 1 punt. Als je een van de twee tijdslimieten hebt bereikt (30 seconden of 60 seconden), is het spel afgelopen en moet je opnieuw beginnen.

Timed Mode: Hier zijn alle spelers op hun eigen tempo, maar het doel is nog steeds hetzelfde - probeer zoveel mogelijk woorden te maken die beginnen met een bepaalde letter binnen de gegeven tijdslimiet. Elke letter die aan het woord wordt toegevoegd, levert 1 punt op.

Rustige modus: Deze modus is perfect om je woorden te oefenen of om met vrienden te spelen, omdat je zoveel woorden kunt maken als je wilt en punten kunt scoren voor elke letter (maar de score wordt niet getoond).