Castle Raid

Castle raid is een spel dat je online spelervaring naar een hoger niveau zal tillen. Voor de gamers die van actie en plezier tegelijk houden, biedt Castle Raid je precies dat. Het belangrijkste doel van het spel is om het vijandelijke leger te verslaan.
Hoe werkt Castle Raid?
Met verbluffende graphics moet je je leger, dat groen gekleurd is, besturen om de roodgekleurde vijanden aan te vallen. Je moet het gras maaien om ruimte te maken voor je leger om te volgen. Het snijden en overtreffen van het vijandelijke leger is de enige manier waarop je kunt krijgen om het avontuur van het volgende level te verkennen.Om de grootte van je leger te vergroten, laat je je leger door een gunstige vermenigvuldigingsfactor en extra factor gaan en vermijd je de regio`s van deling en aftrekking om te voorkomen dat je leger kleiner wordt. Naarmate je vordert in de levels, wordt het spel uitdagender en leuker, met sommige levels bijna onmogelijk.Castle Raid Unieke Kenmerken.

Castle raid heeft rustgevende achtergrondmuziek, die de spanning geeft terwijl je door de levels vordert. Je krijgt ook spannende geluidseffecten te horen wanneer je leger in gevecht is, en de algehele gameplay is toegankelijk en aantrekkelijk. Bovendien, heeft het spel een kleurrijke achtergrond en een uniek kleurenritme voor elk voorwerp in de gameplay. Toegang tot het 3D spel online is zeer handig en ongecompliceerd.