Greenlight Redlight

Greenlight,Redlight is een populair, online inktvis spel. Het is vooral gericht op een spelerspubliek dat bestaat uit vrouwen en kinderen.
Deelnemers worden door verschillende gevaarlijke uitdagingen geleid, simpelweg door zich op het hoofdpersonage te richten en hun persoonlijke vaardigheden met een computermuis te gebruiken om te overleven.

De personages worden geportretteerd als individuen die het financieel moeilijk hebben. Daarom stemmen ze ermee in om verschillende fysieke uitdagingen aan te gaan om een geldprijs te winnen. De deelnemers offeren hun eigen mensenleven op, door onschuldige kinderactiviteiten te doen. Het is een gevaarlijke ervaring die ze bereid zijn aan te gaan, om deze financiële winst te behalen.
Wanneer de deelnemer een groen licht ziet, racen ze naar hun einddoel. Als het rode licht verschijnt, moeten ze op commando onmiddellijk stoppen, anders lopen ze het risico te worden neergeschoten. Maar als ze niet worden neergeschoten en binnen zestig seconden de eindstreep halen, worden ze tot winnaar uitgeroepen!
Het tijdverdrijf dat deze gevaarlijke sporten heeft gecreëerd, is gemeengoed op kinderspeelplaatsen over de hele wereld. Zowel kinderen als volwassenen, genieten van deze spannende online spellen in elk land op de wereld. Veel gamers genieten van de spanning van dit gratis, online spel.