Merge Cannon Chicken Defense

Ik begon vandaag voor het eerst Merge Cannon te spelen. Het spel hielp me erachter te komen dat de kanonnen met dezelfde nummers, die op elkaar leken, konden worden samengevoegd om een beter kanon te maken. De kanonnen blijven op de kippen schieten. Het vernietigen van de kippen leverde me geld op. De kippen proberen een muur te breken en er doorheen te komen. De kippen zijn er een paar keer doorheen gekomen tijdens mijn eerste spel. Toen leerde ik hoe ik meer kanonnen kon kopen.

Tijdens het spel verschenen er advertenties, die me gratis opgewaardeerde kanonnen aanboden. De advertenties waren maar een paar seconden lang en verstoorden mijn spel niet.

Als ik een level won, kon ik meer geld krijgen. Ik moest uitzoeken hoe ik de juiste kanonnen kon kopen om ze te combineren met kanonnen die ik al had. Ik moest ook de kanonnen blijven verplaatsen om de beste kanonnen op de meest agressieve kippen te richten. Als ik de kanonnen niet snel genoeg bewoog, kwam er een hand tevoorschijn om te helpen.

Het spelen van Merge Cannon is erg leuk en zeer onderhoudend. Het werken met samenvoegpatronen en het bedenken van een strategie om het level te winnen vind ik spannend. Naarmate ik verder kwam in het spel, kon ik krachtigere kanonnen kopen. Het was leuk om te zien hoe krachtig de nieuwe kanonnen werkten om de kippen te doden. Mijn kleinkinderen vonden het leuk om hun oma een nieuw spel te zien spelen. Zij vonden het ook leuk en besloten het spel over te nemen.