Pool Mania

Als je net als ik van zeer nauwkeurige biljartspellen houdt, dan is poolmania precies het spel voor jou. Er gaat niets boven een potje biljart om de toon te zetten voor een ontspannen avond met vrienden. Pool Mania is een eenvoudig spel dat je kan klaarstomen voor je volgende spel tegen je vrienden. Pool Mania is een 8 bal biljartspel gepresenteerd op een groene pool. Het groene zwembad neemt het grootste deel van het speelscherm in beslag tijdens het spel.

Het spel is ontwikkeld door Inlogic Software Developers, is net een maand geleden gelanceerd en heeft tot nu toe positieve recensies van spelers gekregen. Het spel kan verslavend zijn omdat het de onverdeelde aandacht van de gamer vereist. Om het spel te spelen, kunt u gebruik maken van een muis of touchpad. We probeerden het spel op onze android en iPhone apparaten en het werkt net zo goed.

Pool Mania Game Layout

Net als het echte spel, krijg je een cue stick om de ballen te schieten. De pooltafel heeft een tweedimensionale, kleurrijke grafische weergave die ervoor zorgt dat het spel niet saai wordt. Alle ballen op de tafel zijn genummerd en hebben verschillende kleuren. Zodra je de basis van het spel onder de knie hebt, kun je door naar meer uitdagende niveaus. Omdat je tegen de computer speelt, kun je altijd een goede uitdaging verwachten. Zoals bij de meeste spellen kun je, als je het op je computer speelt, het spel zo uitbreiden dat het het hele scherm beslaat. Als je geen muis hebt, is dat geen probleem. Je kunt nog steeds het touchpad gebruiken om het spel effectief te spelen. Soms vind ik de extra uitdaging van het spelen van het spel met behulp van het touchpad opwindend.Het spelen van Pool Mania

Het spel is erop gericht keuen te verzamelen door te scoren tegen de computer naarmate je vordert in het spel. Elke keer dat je ballen in de gaten van de pooltafel schiet, verdien je punten. Hoe meer punten je verzamelt, hoe verder je komt in de levels. Als ik het spel speel, gebruik ik mijn uiterst precieze muis om te richten door de cursor ingedrukt te houden en te slepen totdat ik perfect heb gericht. Dan laat ik de bal los en kruis mijn vingers dat ik het goed heb. Meer dan eens belandt de bal in het gat.

The Bottom Line

Voor een nieuw spel is poolmania een van de meest vermakelijke en praktische spellen op de markt. Gamers hebben het spel beschreven als leuk en meeslepend. Ik zou het spel aanraden voor mensen van alle leeftijden. Het is gegarandeerd om u bezig en vermaakt te houden. Het beste deel over het spelen van poolmania is dat het niet veel ruimte op uw apparaat in beslag neemt; u kunt het gelijktijdig met andere zware software uitvoeren. Dat maakt het de perfecte manier om een pauze van het werk te nemen zonder uw bureau te verlaten.