Pinball Clash

Flipperen is een arcadespel waarbij de speler peddels, ook flippers genoemd, gebruikt om de ballen in de flipperkast te manipuleren. De flipperkast ziet eruit als een kast, en bevat een speelveld met doelen, lichten, hellingen, bumpers en verschillende voorwerpen, afhankelijk van het ontwerp. Het hoofddoel is om zoveel mogelijk punten te verdienen als je de doelen raakt terwijl je schoten maakt met de flippers. De ballen lopen meestal weg bij de uitgang die onderaan het speelveld aanwezig is. Met behulp van de flippers moet je ervoor zorgen dat de ballen het speelveld niet verlaten.

Huidig kun je Pinball online spelen. Je kunt Pinball Clash uitproberen, dat is een spel voor twee spelers. Je kunt toernooien winnen tegen een menselijke of AI-tegenstander op een vergelijkbaar apparaat. U wordt verondersteld te genieten van de klassieke flipperkastfuncties, waaronder slingshots, spinners en bumpers.

De functies van Pinball Clash zijn onder andere:

- Drie flipper-vormen
- 12 tafels, en ze zijn er in drie kleuren
- Toernooien die willekeurig zijn
- Vier zwaartekrachtinstellingen

Overzicht

Het flipperkastspel is in de loop der jaren geëvolueerd en u kunt het nu online spelen. Je kunt het opnemen tegen een menselijke tegenstander of tegen AI. Je zult genieten van de spanning aangezien Pinball Clash talloze functies heeft. Om het spel te winnen, moet je zoveel mogelijk punten scoren terwijl je ervoor zorgt dat de ballen niet door de uitgang gaan.