Boxing Stars

Ben je een fan van online boksen? Boxing Stars is een perfect spel voor jou. Het online spel, dat beschikbaar is op Android- en iOS-apparaten, biedt u de kans om te concurreren met andere boksfanaten over de hele wereld. Je begint meestal als een amateur, en je vecht tegen andere boksers op straat waar je ze uit kunt stompen en vooruitgang kunt boeken met de competitie. Naarmate je meer wedstrijden winnen, je begint het ontwikkelen van een fanbase die u kunnen helpen om clinch naar de top niveaus. De uitdaging neemt echter toe naarmate je verder komt in de top van het boksen.

Boxing stars online game (online spel beschrijving) is plezierig om te spelen dankzij de eenvoudige besturing. Je hoeft alleen maar je duim op het scherm aan te raken en te vegen om je concurrent te slaan. Het spel heeft extra opties die u een kans geven om meer bewegingen aan uw profielcollectie toe te voegen. Ook, boksen sterren geven u vele aangepaste opties die u toelaten om uw bokser effectief te ontwerpen. Je kunt de handschoenen, t-shirts, shorts, baarden en kapsels van je bokser naar wens aanpassen.

Het spel heeft een snellere reflex en verdedigingstijd waarbij je bokser sneller herstelt bij het gooien van een stoot. Je hebt als doel om zoveel mogelijk punten te verdienen. Je kunt de punten gebruiken om trainingsapparatuur te kopen en te upgraden, een huis te kopen en verschillende automodellen.Boxing Stars( online spel beschrijving) heeft een muziekelement dat vechters helpt om opgepompt te blijven tijdens hun gevechten. Het spel bevat vier krachtige hip-hop nummers van BoiTeLLO, C.Cle, Pinnacle TheHustler, en C.Swag.

Je kunt meer punten verdienen door je stoten te mixen, je uithoudingsvermogen op peil te houden, gevechten te winnen, door te gaan naar de volgende levels, nieuwe vaardigheden te leren, en andere manieren. Het gratis spel geeft je een kans. Boxing Stars online game is het beste spel voor boks liefhebbers vanwege zijn unieke karakter, competitie, en het gemak van het begrijpen van de missie.