Pop it 3D

Plezier hebben met een pop it recht op je telefoon? Yup, het is helemaal mogelijk met Pop It 3D. Kies uit meer dan een dozijn verschillende pop-its om direct op je telefoon te gebruiken. Geen app te downloaden, gewoon de pagina laden en knallen maar! Pop it in hartvorm, cactus, geo-vormen, klassieke cirkel en meer. Zoek er een uit die je leuk vindt en begin meteen met knallen.

Zet je telefoon harder en hoor de 3-D pop it POP direct op je telefoon! De pop it-rage is nu overal te zien en dat is niet voor niets. Deze kleine stressverlichtende bellen zijn zo leuk en verslavend. Iedereen houdt van een pop it te gebruiken, en nu kunt u naar rechts op uw telefoon. Geen behoefte om een pop het rond met u te dragen. Pop it 3D laadt alle beste pop its rechtstreeks op uw telefoon. Begin vandaag nog met spelen!

Verzamel punten voor elke bel die je laat knappen. Wissel van pop it en bekijk al je punten op het hoofdscherm. Verzamel meer punten om nog meer pop-ups vrij te spelen. Kies uit geweldige patronen zoals dinosaurussen, eenhoorns, sterren, ruimtethema`s, enz. Verander zelfs de kleur en maak de pop it super persoonlijk. Begin vandaag nog met spelen om de pop it te zien bewegen en de bubbels te horen knallen met Pop it 3D.