Taming IO

Temmen IO is een survival sport online game met magische huisdieren die het mogelijk maken een tot een plezierige ervaring te hebben tijdens het spelen. Het spel is geschikt voor alle leeftijdsgroepen dat online spelen zult houden. Met exclusieve en gemakkelijke functies, zul je een uitdagende ervaring ondergaan om het gewenste resultaat te krijgen. Bij het afspelen van Taming IO, moet u het huisdier te verzamelen goud temmen en ontgrendelen het volgende niveau om jezelf te beschermen tegen vijandige wezens en andere spelers. Het doel van het spel is om te zorgen dat u in leven blijven zo lang als je kunt. Het is een multiplayer spel, en u de kans om uw huisdier te upgraden naar een hoger niveau te krijgen.
De magie huisdieren in dit spel anders en je een kans om te kiezen wat je wilt. Elk dier heeft vaardigheden en tactieken om u te helpen overleven voor een lange tijd. Dingen zoals snelheid, aanval, en het leven verschillen voor verschillende dieren. Het spel is geschikt voor een ieder die geïnteresseerd zijn, omdat je kunt ervoor kiezen om alleen of met andere spelers spelen om te proberen en te vernietigen clans andere spelers, zodat je kunt overleven.
Het spel is verkrijgbaar in verschillende bedient, waardoor het gemakkelijk te toegang. Verschillende mensen over de hele wereld zijn begonnen te spelen, en je kunt een van hen. U krijgt toegang tot het spel op je mobiele telefoon of computer. Het is eenvoudiger om het gemakkelijk om te spelen met behulp van de tactieken die u te ontwikkelen in het proces.