Shell Shockers

Online games zijn de beste manier om je vrije tijd door te brengen. Shell Shockers is een van de ideale spellen kan men genieten van online spelen. Het spel bevat ei karakters waar de speler de controle over een ei gewapend met een jachtgeweer en voer de arena. Het kan worden genoten op laptops en computers, waardoor het gemakkelijk te bereiken. Het is een multiplayer spel dat men het mogelijk maakt om de strijd met andere spelers over de hele wereld. Je moet je karakter naam, game mode en het type ei kiezen wanneer u deelneemt aan het spel, zodat je je tegenstanders kunt herkennen.
Het spel heeft meerdere modi die u kunt kiezen. U kunt ervoor kiezen om tegen alle eieren betekent dat elke speler vecht om te winnen. Het spel wordt ook gespeeld worden door teams, waar een team van spelers de strijd een ander team van de spelers. Er zijn zes klassen van eieren in het spel voor de spelers om uit te kiezen. Elke klasse heeft verschillende wapens die de speler kan gebruiken. Het ei lessen zijn gratis Ranger, Scrambler, Eggsploder, Whipper, Crackshot en Soldier. Verschillende vaardigheden zijn vereist voor de betaler om de wapens te gebruiken in verschillende klassen.
Shell shockers kan een speler gebruiken trucs om te winnen. Je moet creatief zijn en denk aan je aanval strategie en het verbergen van sport om te winnen. Shell Shockers is ontwikkeld door Blue Wizard Digital, die bekend staat voor het ontwikkelen van andere leuke online games.