Among Us Online

Among Us is een leuke, online interactief spel dat kun je spelen met vrienden of met mensen uit alle hoeken van de wereld. Het spel speelt zich af op een ruimtestation en het karakter zijn astronauten elk met hun eigen toegewezen kleur. Tijdens het spel spelers moeten taken uitvoeren met het oog op het ruimtestation draaiende te houden.
Echter, onder de spelers is er een bedrieger. Afhankelijk van het aantal spelers er kan overal een tot drie bedriegers. Alleen de bedriegers weten wie de andere bedriegers zijn en het is hun taak om het ruimtestation te saboteren en elimineren van de andere spelers. Imposters kan geheime ventilatieopeningen gebruiken om onopvallend te bewegen over de ruimte station of de plaats van de misdaad te ontvluchten.
Nadat een speler is uitgeschakeld of een andere speler getuige is van een potentiële bedrieger doden een speler, kan een spoedvergadering worden genoemd. In deze bijeenkomst alle spelers, waaronder de oplichter (s) - kan beschuldigingen of suggesties doen over wie de bedriegers zijn. De beschuldigden kunnen zich te verdedigen en aan het eind van de vergadering iedereen krijgt de kans om te stemmen op wie ze willen elimineren uit het spel.
Als de groep gebeurt om te stemmen voor de bedrieger ze winnen het spel, als ze stemmen uit een onschuldige speler het spel gaat verder. Het spel eindigt wanneer de oplichter (s) wordt weggestemd of ze elimineren alle andere spelers. Among Us is geliefd bij duizenden spelers van over de hele wereld voor haar leuke personages en ingewikkelde speelvelden.