Basketball Legends 2020

Basketball Legends is een online basketbal spel dat spelers in staat stelt om enkele van de grootste spelers in de geschiedenis te besturen. Het spel heeft uitstekende graphics en stelt spelers in staat om verbazingwekkende dunks, schoten, en passes uit te voeren. Basketball Legends biedt ook een multiplayer-modus waarmee spelers het in real-time tegen elkaar kunnen opnemen. Het spel is zeer gemakkelijk te leren en kan worden genoten door spelers van alle leeftijden.

BoomBit Games ontwikkelde Basketball Legends, en het is momenteel gratis beschikbaar. Het spel heeft een grootte van 72,8 MB en kan worden gedownload in app stores wereldwijd. Het spel ondersteunt ook Android-apparaten met versie 4.1 of hoger.

Basketbal Legends spelen
Als je Basketball Legends voor het eerst opent, wordt je gevraagd een team te kiezen. Je kunt kiezen uit het Dream Team, dat bestaat uit spelers als Michael Jordan en Lebron James, of uit een van de vele andere teams in het spel.

Tijdens het spelen bestuur je een pijl op het scherm die jouw speler voorstelt. Je kunt de bal dribbelen en naar de basket schieten door op het scherm te tikken. Als je schiet, moet je een veegactie uitvoeren om te bepalen hoe sterk je schot is.

Je verdient ervaringspunten waarmee je speler in een hoger level kan komen door acties als dribbelen of de bal goed schieten uit te voeren. Dit voegt een extra laag diepte aan het spel toe, omdat het je in staat stelt om de vaardigheden van je spelers in de loop der tijd te verbeteren.

Het spel bevat ook een "edelstenen"-systeem waarin je je edelstenen kunt gebruiken om nieuwe spelers, teams en andere voorwerpen te kopen. Je kunt deze edelstenen verdienen door het spel te spelen, maar ze kunnen ook worden gekocht met echt geld.Basketball Legends is terug! Nu in 2020. Dit coole en goede basketbalspel is leuk om te spelen voor alle leeftijden. Je kunt kiezen voor één of twee spelers en kiezen voor een toernooi, willekeurige wedstrijd of training. Word jij de nieuwe basketbalkampioen? Dan zul je het hele toernooi moeten uitspelen. Wil je gewoon even snel een wedstrijdje doen? Ook dat is mogelijk. Test je basketbal vaardigheden in dit ultieme basketbal online spel.