Smash Karts IO

Speel Smash Karts.io, het online Mario Kart racespel voor jong en oud. Het is een leuk multiplayer spel waar je tegen echte spelers speelt in een server. je moet als laatste overblijven. Blaas je tegenstanders op en ontwijk obstakels, zorg dat je zelf niet geraakt wordt en word de smash kart kampioen.

Smash Karts io is een leuk en spannend spel waarin je je tegenstanders moet neerknallen of hun karts moet vernietigen om de meeste punten te behalen. Het spel heeft verschillende karts waarin je een stuk gereedschap kunt krijgen om je te helpen je tegenstanders neer te halen. Een van de wapens is een bom launcher waarin u bent verplicht om goed te richten en te schieten een kart die behoren tot een bot. Dit spel is gemaakt om mensen van alle leeftijden te vermaken.

Het spel is een gratis multiplayer spel waarin je tegen andere spelers speelt. In deze spellen kunnen spelers wapens krijgen om te gebruiken of mijnen om hen te helpen hun tegenstanders te vernietigen. Schiet zo veel mogelijk auto`s neer binnen de gegeven tijd om de maximale punten te krijgen en het spel te winnen. Het zou het beste zijn als je ook leerde om bommen van andere karts te ontwijken. In dit spel krijg je de mogelijkheid om een kaart naar keuze te kiezen. Het goede ding is dat nadat u bent neergeschoten of verpletterd door een andere speler. Het goede is dat nadat je bent beschoten of verpletterd door een andere speler, je binnen enkele seconden weer verschijnt en verder kunt gaan met het spel.

Het spel is eenvoudig en zit vol actie. De eerste stap is het registreren van je naam en de regio waar je vandaan komt. Als je je hebt geregistreerd, ga je naar de volgende stap, het kiezen van een auto. Op dit niveau, zult u een kart van uw wens selecteren, en als u het wilt aanpassen, kunt u het ook doen. U zult dan naar een speelbaan of veld gaan. Je zult andere spelers ontmoeten die het spel gaan spelen. Hieronder staan de bewegingen.

Om omhoog te gaan, druk op de omhoog-toets of w
Om naar links te gaan, druk op de linkertoets of A
Om naar rechts te gaan, druk op de rechtertoets of D
Om terug te gaan, druk op de omlaag-toets of S
Om te schieten, druk op de spatiebalk

Dit spel verbindt mensen van over de hele wereld met elkaar. Het spel draait om overleven en je moet alles doen wat nodig is om te voorkomen dat je wordt verpletterd.