Harpoon FRVR

Spelinstructies

Dit spel is een visspel en het gaat over een visser die vissen harpoeneert. Er zijn tijdklokken en waterflessen in het water, dus het is belangrijk om te weten hoe je moet richten en waar je op de harpoen moet schieten. Wanneer ik op het scherm klik om te starten, begint het me onmiddellijk te timen. Door de muis te gebruiken, kan ik bepalen waar ik de harpoen naar de vis moet schieten voor punten. Ik heb maar één minuut om dit korte spel te voltooien. Er zijn klokken tijdens het spel en door op de kloksymbolen in het water te schieten, kan ik meer tijd winnen. Ik kan ongeveer 10-15 extra seconden op mijn tijd krijgen. Elke keer dat ik de korte spellen speel, ga ik naar het volgende niveau. Elk niveau geeft me 60 seconden. Harpoon FRVR is tot nu toe een leuk spel.

Harpoon FRVR Game

Deze game is op geen enkele manier verslavend. Het is iets dat ik een jong kind zou aanraden. Het is leuk om op een manier met mezelf te concurreren om te proberen meer punten te krijgen om de laatste score te verslaan, alleen om te zien of ik bonussen kan ontgrendelen, maar tot nu toe denk ik niet dat dit spel dat biedt. Het is geweldig om in mijn vrije tijd te doen, maar ik zou waarschijnlijk blijven zoeken naar een leuk spel op FRVR. FRVR is een geweldig gratis platform om games op te spelen en ik vind het leuk dat de graphics niet slecht zijn voor een gratis computerspel. Het is ook niet traag en bevriest me niet tijdens een game.

Game Review

Ik zou dit spel alleen voor een jong kind aanraden omdat kinderen snel vermaakt worden en ik kon zien dat kinderen van dit soort spellen houden. Het is niet zo moeilijk, het is leuk en het is een leuke manier om recreatieve tijd aan te besteden.