Road Trip FRVR

Soms heb je een paar minuten om te doden. Er zijn momenten waarop je misschien niet genoeg tijd hebt om een ??aanzienlijke hoeveelheid leeswerk te doen, maar ook te veel tijd om een ??simpele afleiding te doen. Een game als Road Trip FRVR is gebouwd om dit soort irritante middenstroken van vrije tijd te vullen in de aanloop naar een evenement, afspraak of les.

Gameplay

Road Trip FRVR is een heel eenvoudig spel. Het is jouw taak om de kaart van een level opnieuw in te delen, zodat je voertuig de start van het level tot het einde kan halen. Dit wordt bereikt met een zeer eenvoudige interface met één klik. Klik eenvoudig op de kaarttegel die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de tegel die u wilt plaatsen. Als u tevreden bent met uw voltooide weg, klikt u op uw voertuig om de cursus te voltooien. Omdat het verplaatsen van tegels om een ??weg te maken een eenvoudige taak is, gooit het spel munten in als een extra uitdaging. Terwijl je een weg kunt bouwen die de auto van het ene uiteinde van de kaart naar het andere kan brengen, worden munten zo gepositioneerd dat je wat meer moet nadenken om een ??ononderbroken weg te maken die de auto door elke tegel leidt met een munt. Munten kunnen worden gebruikt om verschillende automodellen in de winkel aan te schaffen, waaronder een tank, politieauto en foodtruck.

Presentatie

De beelden van de game zijn scherp en gemakkelijk te begrijpen, waardoor de hele ervaring er strak uit ziet. Geluidseffecten en achtergrondmuziek zijn verschillend zonder vervelend te worden en het kan leuk zijn om een ??menselijke stem te horen juichen bij elke fase van een podium.

Algehele recensie

Als je op zoek bent naar gratis games om wat tijd mee te doden, dan is deze titel is een goede keuze.