Golf Gardens frvr

Golf Gardens FRVR is een spel dat ik de afgelopen dagen steeds weer heb gespeeld. Het kwam op een moment dat ik de Candy Crush-klonen zat werd en verlangde naar iets anders. Na meerdere spelniveaus ben ik verslaafd aan een van de eenvoudigste games op internet.

Waar gaat het over?

Golf Gardens is een spel waarbij je een golfbal in een hole krijgt. Er is geen grote introductie en het begint met instructies over het slepen van de bal om hem naar de beoogde bestemming te brengen. Elke geslaagde voltooiing van een level bracht me op een andere koers, met de introductie van munten die de uitdaging vergrootten.

Het proberen om zo veel mogelijk munten te krijgen met zo min mogelijk slagen was een leuk klein minigame en een groot deel van wat me op de been hield. Statische, verplaatsbare en interactieve obstakels worden toegevoegd om de moeilijkheidsgraad te vergroten, maar nooit tot een punt waar het onaangenaam is.

Er is een klein menu aan de linkerkant van het scherm dat toegang biedt tot sociale media, geluidseffecten en muziekopties. Als compleet pakket is het licht genoeg om te spelen op elk apparaat dat een moderne webbrowser kan gebruiken - geen download vereist.

Wat ik leuk vond

Het is eenvoudig, draait op alles en heeft die 'verslavende' kwaliteit. Laat in de nacht zei ik tegen mezelf dat ik nog maar één niveau moest afmaken. De game was gemakkelijk genoeg om me verslaafd te maken, maar de uitdaging bleef consistent genoeg om me terug te laten komen. Latere niveaus introduceren nieuwe obstakels die alles vers houden.

Afronding

Van golfen houden is niet vereist om het genie van Golf Gardens FRVR te waarderen. Dit is een van de meest relaxte games die ik dit jaar heb gespeeld, en latere levels maken het nog beter.