Pool Party

Pool Party match 3! Dit leuke match 3 spel is in een zwembad partij. Maak combinaties van 3 of meer stukken fruit om ze weg te spelen en het level te halen.Heb je alle levels gehaald? Dan ga je naar de volgende pool party!
Pool Party is een multiplayer online game voor iOS en Android en kan gespeeld worden op je telefoon, tablet, of computer. Het enige wat je nodig hebt om te beginnen is een Facebook account die de twee accounts automatisch aan elkaar koppelt. Het doel van Pool Party is om het tegel-matching game universum over te nemen door het spelen van uitdagingen, online multiplayer games, of gewoon chatten met vrienden in persoon of vanaf andere locaties.

Hoe te spelen

Pool Party heeft twee spelmodi: single-player modus en multiplayer modus. In de stand voor één speler speel je uitdagingen zoals "Overleef de zon", "Torenaanval" of "Ontwijk bal". In de multiplayermodus verandert de dynamische gameplay plotseling wanneer twee mensen tegelijkertijd dezelfde uitdaging spelen, waarbij één van hen je tegenstander is. Je kunt dan met elkaar chatten en ze uitdagen door uitdagingen van andere deelnemers op de server te ontvangen of door zowel hindernissen naar elkaar te sturen als uitdagingen van anderen op de server te accepteren.

De spelerbesturing

De spelerbesturing is rechttoe rechtaan in dit spel. Het enige wat je meestal hoeft te doen is tegels van een identieke kleur naast elkaar te leggen, zodat ze van je scherm verdwijnen. Doe dit vier keer achter elkaar, en je wint! U moet ook tegels van een identieke kleur in aangrenzende rijen of kolommen matchen, maar dat is voor een andere dag.
Meer spellen als Pool Party