Drift Boss

Drift door de levels in Drift Boss, Drift Boss is een leuk spelletje waarbij je met je auto de baan moet volgen naar de finish. De enige 2 controls die je hebt zijn links en rechts. Drift door het parkour zonder er van af te vallen, dan begin je opnieuw. Met de punten die je scoort kun je snellere, meer wendbare en leukere autos aanschaffen om zo de ultime drift boss te worden.

Drift Werkgever is een browser based driving game door het alleen games platform. De belangrijkste doelstelling van Drift Boss is om uw auto op de rails van het spel te houden als je door veel scherpe bochten. Je begint met een tutorial die leert u de regelaars voor Drift Boss. U kunt de muis of spatiebalk te gebruiken om rechts te drijven en laat de muisknop of de spatiebalk om drift verlaten. Hoe langer u het laatst op de baan hoe meer punten u aanschaft. Het spel houdt je hoogste score.
Drift Boss biedt u een dagelijkse bonus voor het aanmelden elke dag welke valuta te besteden in-game en een nieuwe auto omvat. U kunt de valuta gebruiken om dingen zoals autoverzekeringen en andere bonussen aan te schaffen. Drift Boss bevat een groot aantal tips om u te helpen op koers te blijven van het spel. Er is ook een snelle herstart knop, een optie om te kijken naar een video reclame te verdubbelen uw hoogste score, en een sectie instellingen die u toelaat om de muziek en geluidseffecten naar wens instellen.
Drift Boss kan vrij worden uitdagend in eerste instantie maar door de tutorial en tips gegeven om u, zult u een Drift Boss in een mum van tijd.