Puppy Blast

Ontdek en los honderden uitdagende puzzels op met puppies! Explodeer! Veel plezier!
Puppy Blast is een spannend bijpassend spel. We weten allemaal dat puppies van traktaties houden. Het doel is om de kleurrijke traktaties te matchen. Dankzij de spannende levels en power-ups die het spannend houden, is Puppy Blast een spel dat je zult willen blijven spelen.

Om het spel te spelen, moet je gewoon twee of meer blokken van dezelfde kleur matchen. Verwijder grote gekleurde blokken om beloningen te krijgen, waaronder bommen, raketten en de magische kubus. Hoe groter de groep blokken van dezelfde kleur die je verwijdert, hoe beter de beloning.

Tijdens elk level geeft het spel je een opdracht om te voltooien. De opdrachten zijn onder andere het laten knallen van ballonnen of een bal van boven naar beneden krijgen. Combineer blokken van dezelfde kleur met power-ups om een enorme explosie te maken en het level snel uit te spelen. Sterren worden beloond na het voltooien van elk level. Met meer dan 1000 levels zijn er genoeg sterren te halen. Kom terug en speel Puppy Blast vaak, en ze zullen je belonen met speciale prijzen.