MOTO X3M

MOTO X3M is een moto / trials-game, voltooi de levels met heuvels, obstakels en puzzels zo snel mogelijk. Moto x3m beschikt over 25 niveaus.

MOTO X3M is een browser based crossmotor platformactie spel. Het spel is eenvoudig en intuïtief bestuurd door middel van de keyboards pijltjestoetsen. De op-toets regelt de gas- en versnelling, terwijl de omlaag stuurt de remmen. De linker en rechter toetsen worden gebruikt om het vuil fiets kantelen elke respectievelijke wijze. Na elke fase wordt de speler krijgt een ranking op basis van de tijd van voltooiing en hoe vaak je weggevaagd. Er zijn veel obstakels om te springen en te voorkomen dat ook momenten waar je op de remmen en stop moeten zetten.
MOTO X3M heeft een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface met inbegrip van een pauze-knop, een andere knop op het podium opnieuw hebt opgestart op een podium timer, en een knop muziek en geluidseffecten uit te schakelen. MOTO X3M geeft je punten voor het doen van goed op elke fase. Deze punten kunnen optellen en kunnen worden opgeslagen op nieuwe fietsen en ruiters te ontgrendelen. Op dit moment, MOTO X3M biedt een ninja ruiter op een ninja-stijl motorfiets en een Ghost rider Esque ruiter met een vlammende schedel en een Harley-type fiets.
MOTP X3M biedt een onderhoudende rit, waar je hebt fun springen hoog over heuvels en het balanceren van de fiets op weg naar beneden. Hoewel gemakkelijk om het spel biedt een serieuze uitdaging spelen tijdens latere stadia.