Mahjong Connect Classic

Deze Mahjong versie is Mahjong Connect Classic. De klassieke versie van Mahjong. Verdien zo veel mogelijk punten. Vind paren van tegels en verwijder ze voordat de tijd om is. Het pad tussen 2 tegels moet binnen 3 lijnen of 90 graden zijn. Speel zo lang als je kunt, als je geen zetten meer over hebt ben je game over. Mahjong Connect Classic heeft meerdere uitdagende levels. Je krijgt 6 hints om mee te beginnen. Maar pas op dat je niet snel nieuwe hints krijgt.
Mahjong connect classic is een gratis tegel-match spel dat gespeeld kan worden door één of meerdere spelers. Het spel is makkelijk te leren maar moeilijk te beheersen. Het vereist een aantal vaardigheden, zoals geheugen en adaptieve strategieën. Het spel heeft voordelen, zoals het scherp en actief houden van de geest.

Mahjong connect classic is een verbeterde versie van het traditionele Chinese Mahjong dat gratis online in moderne browsers wordt gespeeld. Het gaat om het verwijderen van alle fiches van het bord door ze te verbinden met overeenkomende tegels om rechte lijnen of twee bochten te vormen. Om het spel te spelen hoef je alleen maar paren aan elkaar te verbinden voordat je tijd op is.

Spelers streven ernaar veel punten te verdienen zodat ze kunnen winnen in het spel. In het spel Mahjong connect classic geldt: hoe sneller een speler erin slaagt om de tegels van het bord te verwijderen, hoe hoger zijn score zal zijn. Er is een totaal van twaalf stadia in het spel dat een speler moet doorlopen. Een speler moet de vorige fase voltooien om door te kunnen gaan naar de volgende.

Net als alle andere spellen is het spel onderhoudend en het helpt je ook om te ontspannen. Het is ook therapeutisch en het helpt spelers een band te krijgen. Je concentratievermogen neemt ook toe door het spelen van het spel, waardoor je je beter kunt concentreren.