Bob The Robber 4

Bob the rober 4 is het nieuwste vervolg in de populaire Bob the Rober-serie. Deze keer is Bob in Japan, help Bob de overvaller ontsnappen en beroven de juiste mensen om door te gaan naar de volgende van vele niveaus. Volg de aanwijzingen op het scherm voor hulp als u vastzit. Bob de Robber 4 is een online spel dat is de vierde aflevering van de Bob de Robber serie. Bob de Robber toont een man genaamd Bob, die momenteel in Japan, nodig om het te maken door middel van meerdere ruimte puzzels om te ontsnappen en te stelen meer.
In elke kamer, zijn er verschillende vaardigheden die je nodig hebt om het oplossen van verschillende puzzels. In sommige kamers, moet u een lock pick gebruiken of een bepaalde deur. Om dit te doen en de voortgang langs de puzzel, moet u de instructies op het scherm. Met behulp van de pijltjestoetsen, zult u in staat om te voltooien veel van de taken.
Bob de Robber 4 is een uitdagend spel dat leidt tot grote beloning. Elk van de levels steeds moeilijker als ze gaan mee, want de levels hebben meer obstakels en meer bedrog die nodig zijn om het werk door middel van hen. Met behulp van uw skillset, zal elk niveau alleen zo moeilijk als je ervan maakt.
Aan het einde van elk level, u helpen Bob vooruitgang door middel van zijn reis, helpt hem stelen meer dingen en helpt hem zijn arrestatie te ontkomen. Er zijn vele Bob de Robber spellen die uren plezier zal bieden, waardoor je mee op de reis van Bob en zijn misdaden.
Speel Bob de Robber 4 op justgames.com om jezelf en Bob te dagen, werken je weg naar boven zo hoog als je kunt. Succes!