Table Tennis World Tour

Table Tennis World Tour is een online spel waar je tafeltennis, of ping pong kan spelen, als lid van een land, werk je weg over de kaart, het verslaan van andere landen in het tafeltennis wedstrijden.
door met uw muis over het scherm, bent u in staat om uw tafel tennis batje te verplaatsen van links naar rechts. Starten door te dienen, kan je op de ping pong bal over de tafel naar de andere speler, die een ander land vertegenwoordigt. De regels zijn als het echte leven tafeltennis. De bal hoeft slechts één keer stuiteren op beide zijden van het net, verlies je een punt als het vliegt van de tafel aan de andere kant, en je moet het terug te slaan naar de andere kant.
Gain punten door het maken van het zo dat de andere speler kan niet de bal heen en door ervoor te zorgen dat je voortdurend sloeg het terug naar hen. Na het winnen van elk niveau, kun je verder gaan naar een andere plek op de kaart, uitdagende een ander land, totdat u de ronde weer te winnen. Elke ronde u speelt, krijgt het een beetje moeilijker om te winnen, maar om vooruitgang te boeken en regeren de opperste land, maar de uitdaging van het voeden door zal het einddoel maken veel meer de moeite waard.
Pingpong van het Spel World Tour op justgames.com vandaag om te spelen als een land, uitdagende uzelf in de leuk spel van tafeltennis. Werk je een weg door het land als elk team, waardoor je de beste tafel tennisser aller tijden. Good luck!
Speel tegen 60 tegenstanders in 20 landen in dit leuke tafeltennis spel te spelen. Met de eenvoudige tot de controles en play vaardigheid op het spel is leuk om te spelen voor iedereen. Gebruik gewoon touch aan controle. U kunt gebruik maken van spin en power shots om je tegenstanders te misleiden. Als u de trofeeën in alle landen verzamelen win je de wereld tour. We vinden tafeltennis of ping pong in sommige landen een verslavend spel dat ons uren bezig houdt. Of gewoon voor een paar minuten als we de tijd hebben. Wanneer je het spel te sluiten en terug te keren je vorderingen worden opgeslagen, zodat u op elk moment kunnen komen! Zorg ervoor dat u dit spel bookmark om bakc te komen voor meer tafeltennis plezier.