Penalty Shooters 2

Bent u klaar voor de ultieme penalty shoot-out uitdaging ? Selecteer uw favoriete voetbalteam uit 12 competities. Battle je een weg door de groepsfase en de knock-out fase en proberen om de beker te winnen! Speel als kicker en doelman en wachten op het perfecte moment om uw verhuizing te maken. Kun je score en sloeg ze allemaal ?

Penalty Shooters 2 is een online spel waar je speelt als een penalty shooter op een voetbalteam, in een poging om de meeste punten te winnen voor je team. In het begin, bent u in staat om uw favoriete land als uw eigen land te kiezen en het team dat u de meest wilt. Van daaruit zul je pit tegen een ander team. Sommige van de teams hebben een aantal leuke namen die u kunt gebruiken om te stijgen naar de top.
De pijl die heen en weer beweegt van de speler wordt op de pijl die laat zien waar je schieten als u klikt. Het doel is om de bal in het doel te schoppen zonder te worden geblokkeerd door de keeper of missen het net. Hoe beter je kick, hoe meer punten je krijgt.
Penalty Shooters 2 is een spel dat uw strategie en coördinatie op de proef stelt. Picking wanneer de bal te schieten en hoe snel dit te doen om de beste opname te maken is een zware taak, maar de mogelijkheid om de ronde te voltooien zal uw skillset toon.
Play Penalty Shooters 2 op justgames.com vandaag de dag om te spelen als een penalty shooter op uw favoriete voetbalteam, je omhoog te werken in de gelederen en uitdagende andere teams van over de hele wereld. Toon je vaardigheden en daag jezelf allemaal terwijl plezier hebben en spelen een interessant spel. Veel plezier en succes!