Classic Solitaire

Classic Solitaire is een eenvoudig kaartspel. Deze online versie van het spel kan worden gespeeld met de computer muis. Speel de kaarten van het tableau aan de stichting en de uitdagingen voltooien voordat u. Volg de reguliere regels en genieten van het spelen kaartspel op basis van deze vaardigheden. Veel plezier!

Net als bij een groot deel van 2020 tot 2021, zijn meer en meer mensen blijven activiteiten te doen op hun eigen en door zelf. Een klassiek spel, zoals solitaire is de perfecte verveling buster voor iedereen tijd doorbrengen op hun eigen. Heeft een spel kaarten niet hebben? Je hebt ze niet nodig! Deze online klassieke versie is de perfecte manier om dat nostalgische gevoel te krijgen voor een spel dat is gemakkelijk te begrijpen, en makkelijk om te spelen!
De computer al doet het meeste werk voor u in termen van het opzetten. Het spel richt zich op de single player gebruik te maken van hun vaardigheden op het dek van kaarten te voltooien en sets maken op basis van hun bijpassende pak. Het sleutelwoord hier is geduld!
Spelers beginnen met een 52 kaarten pak van online kaarten. Er zijn bepaalde posities speel je in een sterke kaart fundament te bouwen ten opzichte van de bijbehorende pak kaarten (hart, spades, clubs, en diamanten). De rang van kaarten is als volgt, en wat u volgen bij het maken foundation kaarten: K (hoog), Q, J, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, A (laag) . Dit is standaard in alle solitaire games.
Om te winnen, moet je in een wisselende volgorde van de orde van de kaarten tussen de rode en zwarte kaarten te gaan. Je speelt door de overdracht van kaarten onder de face-up kaarten geplaatst voor jou. Het doel is om te kunnen alle kaarten te spelen in die volgorde!
Wees geduldig! Het vergt enige oefening om een ??expert in Solitaire worden!
Meer spellen als Classic Solitaire