Mahjong Link

Dit Mahjong spel is zeer ontspannend en gewoon leuk om te spelen. Elke mahjong tegel in dit link spel is genummerd voor een gemakkelijker overzicht van de tegels zodat je niet in de war raakt.

Mahjong Link gameplay

De speler moet de vrije tegels met identieke afbeeldingen die erop zijn gegraveerd met elkaar matchen. In Mahjong link wordt u geconfronteerd met geweldige gameplay gecombineerd met traditionele mahjong stijl spel. Dit zal ervoor zorgen dat de tegels verdwijnen. Dit proces moet worden voortgezet totdat alle tegels uit het speelveld zijn verdwenen. De speler moet de muisklikken gebruiken om het spel te spelen en de taken te volbrengen in de beperkte tijd die hem is toegewezen.

In mahjong link speel je voor een hoge score, elke tegel die je verwijdert geeft je een aantal nieuwe punten. Er zijn 12 levels waarin je verder kunt komen. Als alle tegels zijn verwijderd ga je naar het volgende level. Zit je vast? Gebruik het vergrootglas om een hint weer te geven, maar kijk uit. Je kunt dit maar zo vaak doen.
Elk level heeft een tijdslimiet, maar je kunt het spel pauzeren.
Het spel "Mahjong" is altijd al een klassieke favoriet van mij geweest. Als iemand die niet van spellen met veel actie, geweld of stress houdt, heb ik dit spel altijd ontspannend gevonden en ik kom er steeds weer op terug. Het spel dat onder deze link gespeeld werd was leuk en gemakkelijk met een goed formaat en een goede website die geen pop ups of afleidende graphics heeft. De kleuren en graphics van het spel zijn erg mooi en duidelijk, wat geweldig was omdat ik de vormen van de tegels erg duidelijk kon zien zonder hoofdpijn te krijgen. De muziek op het spel is ook leuk, niet te luid of onaangenaam en de aanwezige volume-aanpassingsfunctie is ook nuttig en gemakkelijk te gebruiken. Verder vond ik het leuk dat de hintknop een vergrootglas is; het is een vertederend tintje aan een toch al favoriet spel van zo velen over de hele wereld. Over het geheel genomen ben ik keer op keer teruggekeerd om Mahjong te spelen via deze link en ik zal het spel in de toekomst blijven aanbevelen aan vrienden en familie.