Patterns Link

Dit is nog een ander zeer ontspannend online spel waarin de speler de muisklikken moet gebruiken om de perfecte overeenkomsten van identieke patronen te maken om hen van het scherm te verwijderen om punten te verdienen. Het spel bevat 10 verschillende en spannende levels. De tegels die overeen moeten komen moeten een vrij pad tussen hen hebben. Leuk spel!
Maak de patronen van 2 tegels om ze te laten verdwijnen. Speel het speelveld leeg binnen de gegeven tijd om het level uit te spelen en door te gaan naar het volgende level. Je begint met 7 hints die je de patronen geven om te koppelen. Gebruik ze verstandig. Elk level is anders en hoe verder je komt hoe geavanceerder het speelveld zal zijn.Vanaf level 4 bewegen de tegels zijwaarts en zo verder. Patterns Link is een van onze top geselecteerde spellen en is zeer populair bij de bezoekers van justgames.
Patterns Link is het leuke online spel waar je een verscheidenheid aan patronen krijgt. Van daar, werk u om een paar voor hen te vinden. Dit is een spel waarbij je snel moet handelen, zodat je zoveel mogelijk punten kunt scoren.
Bij het spelen van Patterns Link is het de bedoeling om twee bij elkaar passende tegelpatronen bij elkaar te krijgen. Als je dit doet, gaan ze weg. Je hebt een bepaalde hoeveelheid tijd om alle patronen van het speelveld te verwijderen. Als je dit hebt gedaan, mag je door naar het volgende level in Patterns Link.
Aan het begin van Patterns Link krijg je zeven hints die je laten zien welke patronen je aan elkaar moet koppelen. Elk level van het spel is anders. Naarmate je verder komt in de levels, wordt de moeilijkheidsgraad steeds hoger. Zodra je level 4 van Patterns Link bereikt, beginnen de tegels zijwaarts te bewegen, wat het plezier en de uitdaging van de ervaring vergroot.
Dit is de perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar een kleurrijke en boeiende online spelervaring die een consistente uitdaging biedt. Spelers zullen zichzelf constant uitdagen om hun vorige highscore te verbeteren.