Dream Pet Link

Speel door alle negen verschillende niveaus van het spel en maak optimaal gebruik van de beperkte tijd om de identieke tegels te matchen om ze van het scherm te laten verdwijnen en punten te verdienen in het proces. Ga door met het proces totdat u erin slaagt alle tegels uit het speelveld te verwijderen. Gebruik de muis om het spel te spelen.
Dream Pet Link is een schattig combinatiespel voor jong en oud. Het doel van het spel is om alle schattige dieren te matchen voordat de tijd om is. Er zijn negen levels van dierenmatch plezier.
Elk spel begint met 20 verschillende dieren, waaronder vogels, vleermuizen, auto`s, slangen, leeuwen en nog veel meer zullen te zien zijn. Het enige wat je hoeft te doen is dezelfde dieren matchen. Simpel genoeg, toch? Nou, er is een kleine twist. De identieke dieren moeten naast elkaar staan. Er mag geen ander dier tussen twee van dezelfde dieren zitten. Je kunt de dieren in elke richting aan elkaar koppelen. Ze kunnen naast elkaar staan, op elkaar, en zelfs diagonaal. Hoe meer combinaties je maakt, hoe meer punten je krijgt. Houd echter wel de klok in de gaten. Je wilt niet in tijdnood komen voordat alle schattige dieren een overeenkomst hebben gevonden.
Er zijn zes beschikbare hints per level. Als je een pauze nodig hebt, kun je het spel pauzeren en later terugkomen. Ben je klaar om een paar charmante dieren te matchen? Laten we beginnen.