Mahjong Connect 2

De game heeft een optie genaamd 'How To Play'. Elke speler moet het lezen voor het begin van het spel. Het geeft uitleg over de items die effectief kunnen worden gebruikt tijdens het spelen van het spel. Zoals het meeste Mahjong-spel, is het doel in het spel heel duidelijk. Overeenkomen met de identieke tegels om ze te verwijderen uit de scree en scores te verdienen. Je kunt maar beter opschieten om de levels te voltooien omdat de tijd in het spel beperkt is. Succes!

Mahjong Connect 2 is een browser based spel door het alleen games platform. Op basis van de klassieke Mahjong tegel-gebaseerde spel gemaakt in China. Het doel van Mahjong is simpel, vind twee identieke tegels en in elkaar zetten ze het opruimen van het bord. Dit wordt bereikt door simpelweg te klikken op een tegel vervolgens te klikken op haar identieke tweeling. In Mahjong Connect 2 krijgt u 10 sterren voor elke groep van identieke tegels u overeenkomen. U krijgt een tijdslimiet te vullen elk bord, door het vinden van een match voor elke tegel.
Mahjong Connect 2 geeft u de mogelijkheid van het uitschakelen van zowel de muziek en geluidseffecten door middel van een simpele druk op de knop. U kunt het spel pauzeren op elk gewenst moment stap verwijderd en terug te keren met uw tijdslimiet un-beïnvloed. U bent zelfs gezien 6 hints per boord, elk van deze tips zullen overeenkomen met twee tegels voor u in het geval je vast komt te zitten.
Mahjong Connect 2 is een geweldige manier om een ??tijdloze klassieker te spelen.