Tiles Of The Unexpected

Speel Tiles Of The Unexpected, klik op groepjes van dezelfde tegels om deze weg te spelen, speel net zolang totdat alle tegels weggespeeld zijn.
Tegels worden willekeurig op een raster gelegd. Je doel in het spel is duidelijk het scherm. Het belangrijkste doel hier in het spel is om je vaardigheden om puzzels op te lossen te gebruiken om de nodige zetten te maken zoals uitgelegd in de spelinstructies om de stenen te verwijderen. Alleen de beste kan de beste scores behalen. Ben jij degene?

Tiles Of The Unexpected instructies

Klik op 2 dezelfde tiles, hierna worden de tegels verwijderd. Nu zie je een gat of de bodem. Ga net zo lang door totdat alle tegels weg zijn.

Tiles Of The Unexpected screenshot


Screenshot van het Tiles Of The Unexpected speelveld

Titelscherm van het spel

Closeup van de Tiles
Tiles of the Unexpected is een online spel dat vaardigheid en deskundigheid vereist. Het spel bestaat uit een raster van een bos van foto's. Om vooruitgang te boeken, moet je de soortgelijke foto's klikt u op een rij. Wanneer u klikt, vindt u alle van de ontroerende vakjes openen met dezelfde foto erop.
Er zijn twee lagen van foto blokken te ontruimen. Als je dat doet, de resterende blok in de rij daling ten opzichte van de top, waardoor het mogelijk voor u om meer wedstrijden te maken. Wanneer u elk blok te wissen, wordt een deel van een foto beoordeeld achter hen. Elk niveau zal moeilijker en moeilijker naarmate je verder te krijgen, waardoor het meer een uitdaging.
Working door elk level zal je vaardigheden te testen op vele manieren, zoals u hebt om meer en meer creatieve en strategische krijgen om te ontdekken de foto's. Er zijn drie verborgen foto's en niveaus van oplopende moeilijkheidsgraad.
Ben je in staat van clearing alle blokken? Daag jezelf en je vaardigheden door het steeds verder duwen jezelf met elk niveau. Speel Tiles of the Unexpected op justgames.com om jezelf uit te dagen met drie gecompliceerd en interessante niveaus.
Meer spellen als Tiles Of The Unexpected