Pax-con

Paxcon is een kruising tussen pacman en connect. Het doel is om over het veld te heersen door de pacman te bewegen om een lijn te maken, als je de lijn verbindt met een grens is het stuk veroverd. Maar pas op voor de spoken, als ze jou of je lijn raken ben je game over. Probeer zo ver mogelijk te komen.

Paxcon tips

Probeer uit de buurt van de spoken te blijven, ze zullen je paxcon raken als ze dichtbij zijn, zorg ervoor dat je hun bewegingen volgt om te zien waar ze heen gaan.

Hoe speel je pac-xon

Vul de lege ruimte en vang de spoken door muren te bouwen (je bouwt muren om in het speelveld te bewegen). Als je meer dan 75% van de lege ruimte vult ga je naar het volgende level. Als een spook je vangt, verlies je een leven.

Pac-xon power-ups

- Gele bal: Spookjes zijn bang voor je en je kunt ze opeten
- Kers: Je beweegt sneller
- Banaan: Spoken bewegen langzamer
- IJsje: Spookjes stoppen even met bewegenPax-con is een spel dat elementen ontleent aan een combinatie van Pac-Man en Connect. Spelers moeten hun Pac-Man personage over het speelveld bewegen om lijnen te trekken die muren vormen. Het doel is om de door de spelers getrokken muurlijnen te verbinden met de grenzen van het veld. Elke succesvol voltooide verbinding verovert dat deel van het veld voor de gebruiker. Maar pas op voor geesten die over het veld zwerven! Ze zullen proberen je te achtervolgen, en als de spoken je karakter of een deel van de muurlijn die je aan het tekenen bent aanraken, is het spel voorbij. Door meer dan 75% van het beschikbare veld te veroveren, kunnen spelers naar het volgende level gaan. Elk level wordt steeds moeilijker en vereist meer vaardigheden om verder te komen.

Er zijn ook een aantal power-ups beschikbaar in het spel die de speler een extra zetje geven. Door een gele bal op te eten, worden spoken bang voor de speler en kan de speler de spoken opeten. Kersen geven de speler een snelheidsboost. Het eten van een banaan zorgt ervoor dat de spoken langzamer bewegen en ze makkelijker te ontwijken zijn. De ijs power-up zal de spoken volledig bevriezen voor een korte tijd.