Bubbleshooter

Speel gratis Bubbleshooter! Dit populaire spelletjes waarbij je combinaties van 3 of meer bubbles wegschiet is zeer geliefd bij onze bezoekers. Dit leuke puzzel speel houdt je uren bezig. We hebben bubbleshooter spellen in allerlei versies die je kunt vinden op onze website. Schiet alle bubbels weg en zorg dat je wint, mis je een aantal bubbles dan komt er een rij met nieuwe bubbles bij. Zorg dat je dus zorgvuldig schiet.

Bubbleshooter

Dit is de meest gespeeld bubbleshooter versie, je kan de pijl te verplaatsen met de muis of door touch. Klik om de bubble weg te schieten. Maak combinaties van 3 of meer bubbels om ze te laten verdwijnen en punten te scoren. Hoe meer bubbels je in 1 keer wegschiet, hoe meer punten je krijgt. Je wint als alle bubbels zijn weg geschoten, als er nog maar een aantal lijnen met bubbles zijn dan kun je ook kleuren wegspelen, kleuren die zijn weggespeeld komen dan niet meer terug.

Bubbleshooter screenshots


Screenshot van het spel bubbleshooter, speelveld.

Closeup van de bubbles.

Opties in bubbleshooter, hier kun je verschillende instellingen aanpassen zoals de kleuren van het board, het spel niveau (novice, expert of master), autosave aan of uit, animaties aan of uit, geluid, volume en graphics acceleration als je een trage computer hebt. Dan draait bubbleshooter iets sneller .