Bowling

Wordt de bowling superster in bowling. In dit leuke online spelletje moet je de hele wereld kampioenschap bowlen doorlopen. Richt met je bowlingbal op de kegels en zorg dat je zo veel mogelijk punten gooit. Ga voor de strike voor de meeste punten. Als je een strike gooit tellen je volgende 2 worpen dubbel. Gooi je een spare dan telt je eerst volgende worp dubbel. Met behulp van mijn PC te spelen, heb ik nodig om de muis te gebruiken om de controle over de bal met behulp van de linker muisknop te nemen. Daarbij wordt gestreefd de muis in de juiste positie, kan ik
duwen en los te laten gaan van de bal te sturen in de gewenste richting in de richting van de pinnen. Standard bowling regels zijn van toepassing. Door middel van een verticaal scherm, kan ik duidelijk het te kunnen zien en strategieën de beste manier om de staking te maken. Natuurlijk, het is niet makkelijk op de eerste paar pogingen. Het leren van dit spel vereist geduld en aandacht, maar is eenvoudig in design en gemakkelijk te begrijpen. Ik zou zeggen dat de graphics, beweging en kleuren zijn goed gedaan voor een gratis computerspel. Het is ook nuttig voor het onderwijzen van de basisregels van de bowling aan een nieuwkomer van de sport, jong of oud.
Eerlijk, naar mijn mening, het spel is een goede tijd killer en nuttig voor stress. Noch ingewikkeld noch pretentieus, "Bowling" is een echt leuke ervaring.